PANJANG PANJANG

Kita ngupayakake dadi pabrikan sing paling dhuwur

TL2000 Wheel Loader Teleskopik

Deskripsi Produk Perusahaan kita wiwit ...

WZ15-10 Backhoe Loader

Deskripsi Produk Karo teknologi utama ...

Truk Mixer Beton ZHS4000 3.0CBM

Deskripsi Produk We nguber administrati ...

Truk Mixer Beton ZHS3200 2.0CBM

Deskripsi Produk Kita siyap nuduhake ...
e46d17bf-d242-4a91-905e-c6759503bc65
  • about

PANJANG PANJANG

ING SETIAP JENIS DUNYA KANGGO NEMUKU MESIN SOUTLIER

Cukup (Weifang) International Trade Co., Ltd. didegaké ing taun 2016, didegake karo pirang-pirang pabrik berkualitas tinggi, khusus kanggo ngladeni negara Sabuk lan Dalan, nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi, bisnis utama perusahaan kalebu : mesin konstruksi, mesin pertanian, konservasi banyu, listrik, alat Hardware, panggunaan saben dina kluwarga, lsp. Perusahaan kasebut ngetrapake strategi merek, nggabungake produksi, OEM, pariwara, lan tim sawise-sales kanggo nyedhiyakake produksi profesional, pasokan lan layanan pemasaran kanggo mayoritas agen lan distributor.